عکاسی با گرایش های مختلف اهداف خاصی را دنبال می کند، عکاسی مفهومی برای القای یک سری معانی خاص به مخاطب به کار می رود. شناخت آن چه کمکی به علاقمندان می کند؟
بیش از یک قرن از از عمر عکاسی می گذرد و بشر می بیند که چقدر تحولات در آن عرصه به وجود آمده است در حالی که همگی هدفمند هستند.
علاوه بر اینکه اختراعات فراوان در ظاهر کار بسار چشمگیر بوده اما مفهوم هم هدفمند شده و در پی ایجاد چالش های فکری در بین آحاد مردم است شاید از ابتدا چنین نبوده اما در حال حاضر بدون تفکر و هدف هیچ چیز معنا پیدا نمی کند.
عکاسی اهداف بسیار و بلند بالایی را دنبال می کند و در کل جهان علاقمندان ومنتقدانی دارد.
اگر سری به نمایشگاه های عکس زده باشید حتما نمونه هایی از عکس های متنوع را دیده اید که شاید ذهنتان را به خود مشغول کرده! درست است، آن همان ایجاد تفکر در ذهن است، یعنی اینکه عکاس توانسته برای القای منظور خود ذهن ها را در گیر و به فکر وا دارد.
معمولا عکاسی در این زمینه به این راحتی ها نیست بلکه عکاس در پی فرصتی است تا یک لحظه خاص را به تصویر کشیده و سپس نگرش دیگران را در آن مورد تحلیل قرار دهد.
این روش از عکاسی هم شاخه های گوناگون را دنبال و به آن می پردازد.
در شناخت آن می توان گفت که عکاسی مفهومی، آمیخته ای از هنر است ودر اواخر 1900 پس از میلاد به وجود آمده و همانطور که گفته شد سبک های مختلف را پیروی می کند.
تمام سعی آن در ایجاد چشم انداز ذهنی در مخاطب است و ایده های عکاس یا هنر مند را تفهیم می کند، با این هنر میتوان دغدغه های ذهنی ملت را در جوامع به نمایش گذاشت و حتی می توان ارتباطی بین رویا و واقعیت ایجاد کرد.
با شناخت صحیح سبک های عکاسی، علاقمندان در آن عرصه هم می توانند خلاقیت به خرج داده و ایده های خود را با عکس هایشان به دیگران القا کنند و روشی مناسب برای ارتباط مستمر با مردم در جامعه است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.